Maux Design Focsani - identitate vizuală, webdesign, seo
Cerdac Cotești îți oferă, cu tradiție și rafinament, o experiență deosebită pentru cazare și restaurant

Cazarea în Vrancea nu mai este acum nicio problemă pentru cei ce sunt în trecere prin județul micii Uniri pentru că, la aproximativ 10 km de Focșani, într-un decor ce poartă parfumul stilului brâncovenesc și într-un întreg cadru conceput unic și personalizat prin materiale și detalii de o calitate atrăgătoare, vei întâlni pensiunea cu restaurant Cerdac Cotești, situată în podgoria cu același nume – Cotești, celebră în toată lumea pentru vinurile sale distinse.

cazare focsani

Cerdac Cotești oferă, cu tradiție și rafinament, confortul unui hotel rafinat în atmosfera unică din podgoria Cotești, județul Vrancea. Pentru cazare Vrancea pensiunea își întâmpină oaspeții cu acel sentiment cald și liniștitor pe care îl simți doar când ajungi acasă.

Situată pe drumul European E85, la aproximativ 10 km de Focșani, pensiunea Cerdac Cotești oferă clienților săi pentru cazare Vrancea trei camere single, patru camere twin, șase camere duble și două apartamente, oferind cele mai bune condiții și facilități de cazare Vrancea. Cu o calitate deosebită a serviciilor de cazare și restaurant, pensiunea oferă tuturor clienților săi toate facilitățile pentru un sejur plăcut, printre care putem enumera: parcare generoasă, pază permanentă în toată locația cu sistem de alarmare antiefracție conectat la dispeceratul unui companii de securitate, internet Wireless, etc. Camerele de la Cerdac Cotești pentru cazare Vrancea sunt spațioase și contemporane, în arhitectura „primului stil românesc”, special concepute să creeze un univers relaxant și discret.

Serviciile Cerdac Cotești pentru cazare Vrancea sunt:
– cazare – 3 camere Single, 4 camere Twin, 6 camere Double, 2 apartamente, locații spațioase și contemporane, special concepute să creeze un univers relaxant și discret, În fiecare cameră regăsindu-se TV prin cablu și internet Wireless, sistem de climatizare, cabină de duș.
– restaurant a la carte – capacitate maximă 90 de locuri;
– mese festive, întâlniri, conferințe, evenimente corporate, etc;
– nunți, petreceri, evenimente private – capacitate maximă 160 de locuri;

De asemenea, evenimentele pentru ocazii însemnate organizate de restaurantul Cerdac Cotești sunt deosebite, cu multe delicii culinare și voie bună, fie că este un eveniment privat (nuntă, petrecere, majorat, etc), fie că este unul corporate (întâlniri, conferințe, evenimente, cursuri, etc), pensiunea noastră garantând succesul evenimentelor tale.

Cerdac Cotești pentru cazare Vrancea invită la excelență culinară fie că este vorba de un prânz de afaceri, o seară între prieteni, o aniversare, un eveniment privat sau o ceremonie elegantă. Pentru aceasta vă pune la dispoziție experiența și plăcerea de a găti a unui Executive Chef care este gata să pregătească preparate alese pentru toate gusturile.
Vă așteaptă, cu tradiție și rafinament, Cerdac Cotești pentru cele mai bune servicii de cazare în Vrancea.

cerdac cotesti
CERDAC COTESTI

Purtând parfumul stilului brâncovenesc, Cerdac Cotești este o pensiune cu restaurant care oferă confortul unui hotel rafinat în atmosfera unică din podgoria Cotești, județul Vrancea. Cu tradiție și rafinament ne întâmpinăm oaspeții cu acel sentiment cald și liniștitor pe care îl simți doar când ajungi acasă.

Website: www.cerdac-cotesti.ro

Arhivă editor:
vranceavrancea

Proiectate inițial pentru atelierele de confecții textile, mesele de călcat profesionale sunt întâlnite în prezent și în alte locații precum hoteluri, restaurante, pensiuni, centre medicale   … continuare

Profită de promoția actuală cu discount de până la 22% și 4 ani garanție fără limită de km. Esti „4×4” dintotdeauna? Întâlnește-ți partenerul de aventură:   … continuare

Consilierii de vânzări de la Auto Sima vă pot ajuta prin programul Buy Back, atunci când doriți să vă achizionați o mașină nouă, să o   … continuare

Știați că firul Mara rPET Gütermann este fabricat din poliester reciclat 100% obținut din sticle PET? Aproximativ 1000 de metri de fir sunt produse dintr-o   … continuare