Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Cazare în Tulcea – Pensiunea Delta Rustic ne așteaptă pentru a ne dezvălui frumusețea

Căutați Cazare în Tulcea? Ospitalitatea și căldura caracteristică Deltei Dunării vă întâmpină încă de la intrare în Pensiunea Delta Rustic.

Delta Dunării este recomandată în special celor pentru care o clipă de relaxare nu se rezumă doar la a sta întins pe un șezlong cu un pahar de apă într-o mână. Delta Dunării este recomandată celor care au curajul să se desprindă de spațiul de cazare cât mai mult posibil pentru a descoperi ceea ce altora le rămâne ascuns privirii.

Conform unor studii făcute de către unele agenții de turism, un călător „se citește” în funcție de primele întrebări adresate agentului. In timp ce unii întreabă doar „unde se pot caza ieftin în Tulcea?”, există și o categorie selectă care întreabă ce obiective culturale, istorice sunt în regiunea respectivă, la ce distanță se află pensiunea de stațiile mijloacelor de transport în comun, la ce distanță se află hotelul de principala zonă de atracție a zonei, ce priveliște are seara / dimineața de la balcon.

Cazare în Tulcea

Spațiul de cazare din Tulcea este locul de unde putem pleca dimineața și reveni seara. Totodată, poate fi locul unde putem rămâne peste zi pentru a împărtăși la cald amintirile sau pentru a ne odihni înainte să pornim pe un al canal traseu în Deltă.

Este adevărat că cei mai bucuroși sunt pescarii și prietenii lor pasionați de navigație. Delta Dunării înseamnă mai mult decât pescuit. Vestigiile istorice din zonă ne așteaptă cu o calmitate rar întâlnită pentru a ne dezvălui din secretele lor. Fortificația romană de la Salsovia este doar una dintre ele. Este o cetate care a funcționat drept castru militar încă din prima jumătate a sec. III.

Pensiunea Delta Rustic – Tulcea

Pensiunea Delta Rustic se află la 150 m de Dunăre și 500 de m Autogara din Mahmudia. Dispune de o parcare proprie, Wi-Fi și o zonă comună de living cu TV LCD și DVD player. Oaspeții pot utiliza bucătăria comună sau grătarul din curte.

Pensiunea dispune de o piscină în aer liber cu acces gratuit pentru persoanele cazate în incită.

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să accesați pensiuneadeltarustic.ro

publicitate vrancea
PublicitateWebsite: www.vrancea.com.ro
vranceavrancea

Căutați Cazare în Tulcea? Ospitalitatea și căldura caracteristică Deltei Dunării vă întâmpină încă de la intrare în Pensiunea Delta Rustic. Delta Dunării este recomandată în   … continuare

A fost lansat proiectul ”Elaborarea planului de management pentru situl de importanță comunitară Natura 2000 ROSCI0018 Căldările Zăbalei împreună cu aria naturală protejată 2810 Căldările   … continuare

A fost lansat proiectul ”Elaborarea planului de management pentru situl de importanță comunitară Natura 2000 ROSCI0228 Șindrilița” cod SMIS 2014+ 102329 Ocolul Silvic Năruja, în   … continuare

Conform unor declarații recente ale dlui Decebal Popescu, fost director general al ICI, începand cu 1 martie 2018 se va introduce o taxă în valoare   … continuare