Căutați hârtie plotter cu sau fără adeziv în format rolă?

Căutați hârtie plotter cu sau fără adeziv în format rolă?

Mărimea profitului sau a pierderilor nu este determinată în exclusivitate de norocul antreprenorilor, ci de creativitatea şi inovarea acestora pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Ei identifică resurse indispensabile. Ei își asumă riscuri inererente. Concurenţa lor se confruntă în piaţă cu aceleaşi probleme, dar ei, alături de parteneri care-i încurajează să testeze produse mai puțin cunoscute, iau decizii care pot face diferența.

hârtie plotter cu adeziv

Role de hârtie plotter cu adeziv

Hârtia plotter cu adeziv special textil este folosită la mașinile de imprimat dedicate. Hârtia plotter cu adeziv se poziționează deasupra spanului și se lipește cu ajutorul unui fier de călcat hârtie. Adezivul are aspect lis și este aplicat pe partea interioară a hârtiei. Acest adeziv oferă o aderență optimă și permite în același timp îndepărtarea ușoară fără să păteze materialul.

SC MIGAMI COM SRL pune la dispoziția clienților o varietate de produse din hârtie, destinate sălilor de croit din industria textilă și nu numai.

Produsele din gama hârtiilor tehnice pentru croit distribuite de SC MIGAMI COM SRL se bucură să poarte eticheta “Fabricat în Romania”, utilizând materie primă și procese tehnologice de pe piața internă.

Pe stoc puteți găsi hârtie cu lățimi de 101, 152, 162, 182, 202 cm. La comandă se poate realiza orice lățime între 80 – 220 cm.

migami
MIGAMI Focsani

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul confecțiilor textile, societatea noastră este specializată în comerțul cu utilaje industriale și casnice, consumabile și accesorii specifice acestui domeniu.

Website: www.migami.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro