Cartuse imprimanta livrate la adresa indicata de client

30.11.2020

Studentul se teme de profesorul exigent.

Imi amintesc cata grija ni s-a dat la disciplina X. si cum profesorul a spus apasat:
-De calitatea referatelor depinde acceptarea voastra la examenul oral. In primul rand, este interzis cu desavarsire plagiatul. Va recomand citarea tuturor surselor utilizate. In al doilea rand, imprimarea sa fie de calitate, sa nu imi dati referate patate sau cu scrisul sters!

Cartuse imprimanta

In clipa aceea m-am gandit sa sunt studenti care nu au acasa imprimante dotate cu cartuse imprimanta inkjet sau laser pentru o imprimare perfecta. Pretentiile lui mi se pareau nefondate si l-am judecat pripit.

Nici eu nu aveam imprimanta pe vremea aceea, fiindca banii putini pe care mi-i dadeau parintii se duceau pe mancare, pe transport si de cursuri. Iata-ma lucrand constiincios la referat, sa tin cont de indicatiile lui. Nu-mi place sa plagiez, nu imi place sa reproduc ceea ce au spus altii, fara sa aduc o contributie personala temei, venind cu idei originale.

La un referat bun se munceste mult, dar daca nu este tiparit la cele mai inalte standarde, se pierd multe idei valoroase.

Nu avusesem experiente nefaste cu imprimarea. Toate materialele printate pana atunci fusesera clare, fara pete sau stersaturi.

Tabelele si schemele erau vizibile, nu am avut niciodata nimic de reprosat.

Poate ca eram optimista din acest punct de vedere, fiindca:
– centru respectiv la care printam cu regularitate avea produse comandate de pe site-ul magazinului Cartushop.ro, fiind de calitate premium
– de printare se ocupau profesionisti adevarati, care nu le dadeau clientilor imprimante sterse sau patate. Ii vedeam verificand fiecare pagina inainte de incasarea banilor.

Aflasem sursa lor de cartuse si de consumabile din discutiile pe care le avusesem cu cei care se ocupasera de printarea si de legarea lucrarii mele de licenta. Acum eram studenta in ultimul an la masterat. Era o dimineata de toamna tarzie, cand a trebuit sa merg in alta parte sa printez referatul, fiindca examenul oral se tinea undeva in apropiere si distanta fata de centrul meu favorit de langa Facultatea de Filozofie era respectabila.

Am copiat atenta referatul pe stick, dupa ce l-am citit din nou, sa vad daca mai sunt greseli. Este greu sa corectezi un text cu care esti obisnuit si la care ai muncit enorm, fiindca nu vezi toate greselile. Cand lipsesc litere sau apar litere in plus, ochii tai alearga pe randuri si au tendinta sa citeasca in mod corect cuvintele scrise gresit.

Din aceasta cauza corectam textul pentru a saptea oara.

Am luat stick-ul si am alergat la cel mai apropiat centru de printat.

Era coada. Am asteptat peste 30 de minute si m-am felicitat pentru ca mi-am luat marja aceea de timp sa nu intarzi, fiindca profesorul tinea la punctualitate.

Abia am asteptat sa imi vina randul. Am intins stick-ul si am luat repede cele 4 pagini si am plecat. Nu m-am uitat la hartiile pe care le-am primit, ci le-am capsat, le-am pus in folia de protectie si dusa am fost.

Am sosit la timp. Profesorul a strans referatele si ne-a poftit in sala pe cei 20 de studenti, timp in care s-a retras sa le citeasca.

Apoi a inceput sa ne strige in ordine alfabetica. Intram in serii de 5.

Surpriza o constat in faptul ca 5 minute eram rugati sa prezentam referatele, apoi extrageam biletul cu subiectele si dupa aceea aveam 10 minute sa ne gandim la ele si sa raspundem.

Am intrat sigura pe mine, stiind ca am un referat foarte bun.
-Sper sa nu fie si prezentarea referatului dumitale, cum este aspectul lui, mi-a spus cu repros!

M-am inrosit si am inceput sa prezint referatul. M-a ascultat un sfert de ora si mi-a comunicat nota, fara sa ma mai asculte si la oral.

Fiindca era un profesor model, mi-a motivat nota:
-Ai lucrat impecabil, dar nu ai verificat fiecare pagina dupa ce ai luat referatul de la centrul de printare! Uite, la pagina a treia, patru randuri de la jumatate sunt goale, in timp ce pe ultima pagina este o dunga verticala neagra care m-a impiedicat sa citesc un sfert din munca dumitale! Trebuie sa apreciezi ca am fost mai mult decat intelegator si ca ai fi primit nota 10 cu un print pe masura calitatii continutului.

Din momentul acela l-am respectat mult de tot si l-am rugat sa fie coordonatorul lucrarii mele de dizertatie.

Am muncit la un supermarket in vara aceea si mi-am cumparat o imprimanta, apoi am descoperit si eu magazinul online Cartushop si comand regulat cartusele de la acest frunizor serios.

Acum lucrez de acasa pentru o editura mare si am nevoie sa printez sute de pagini, sa le traduc sau sa le corectez mai usor.

Nu imi fac griji ca voi ramane in pana de cartuse, fiindca in 24 de ore primesc la domiciliu tot ce comand de pe site.

Locuiesc la bloc, dar nu am debaraua plina de cartuse uzate, fiindca le asez cu grija pe hol, iar cand se strang mai multe, rezolv problema tot telefonic. Cartushop trimite masina sa le ridice si sa le duca la loc sigur ca mediul sa nu fie poluat.

Masina lor opreste si la redactia ziarului cunoscut care isi are sediul in cladirea de birouri din fata blocului nostru.

Daca nu intalneam acest profesor exigent, daca profesionistii de la primul centru de printare nu mi-ar fi recomandat acest magazin, mi-ar fi fost foarte greu acum sa imi desfasor activitatea la cote maxime de la domiciliu.

Tine minte numele Cartushop.ro si mai ales comanda din acest magazin si cartusele de calitate premium, si hartia pentru copiatoare si multifunctionale si instrumentele de scris!

Grija cartuselor care se golesc nu trebuie sa o mai ai!

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro