Care este locația ideală pentru o spălătorie auto self service?

15.12.2019

Locația aleasă pentru o spălătorii auto self service influențează decisiv costurile pentru deschidere și profitul ulterior pe termen scurt, mediu și lung.

În anumite comunități online se vehiculează ideea că cea mai bună locație pentru o spălătorie auto self service este într-o zonă centrală sau în incinta parcării unui centru comercial. În practică, costurile pentru chirie sunt asociate cu numărul potențialilor clienți. Cu cât numărul acestora este mai mare cu atât și chiria va fi mai mare. Cum numărul de piste este fix și numărul de mașini ce pot fi spălate zilnic este limitat putem discuta despre un venit maxim, indiferent de numărul de clienți disponibili în zona respectivă. Din acest motiv, există posibilitatea ca într-o bună zi contractul dintre proprietarul spațiului și spălătoria auto să nu mai fie rentabil pentru nici una dintre părți. Dacă cineva dispune de un teren într-o zonă centrală și dorește profit maxim de pe urma acestuia caută destinația cu cel mai mare profit. Construirea unui imobil pentru birouri cu diverse spații comerciale la partener oferă un profit net superior comprativ cu cel al unei spălătorii auto cu fise.

spălătorie auto self service

Dacă intenționați să vă deschideți o spălătorie auto self service, sfatul nostru este să vă întocmiți un studiu obiectiv asupra zonei vizate și a zonelor limitrofe. Comportamentul posesorilor de autoturisme se poate schimba brusc, influențați de schimbări aparent minore în zona respectivă. De exemplu, introducerea sensului unic pe un anumit bulevard – situație din ce în ce mai des întâlnită inclusiv în orașele de provincie. Tendința actuală este de a îndepărta principalele surse de trafic dinspre zonele centrale. Marile centre comerciale, marii agenți economici sunt constrânși prin diverse metode să părăsească zonele centrale.

Totodată, este recunoscută tendința de a se părăsi spațiile locative din interiorul orașelor în favoarea cartierelor rezidențiale sau a comunelor aflate în apropiere. Ei se deplasează zilnic. Parcurg în fiecare zi câțiva zeci de km indiferent de vreme. De la domiciliu la servici sau la școala copiilor și înapoi. Unele familii, care locuiesc la casă și nu mai sunt constrânse de lipsa locurilor de parcare, și-au putut permite să-și păstreze ambele autoturisme.

De ce să plătiți o chirie maximă pentru un teren aflat într-o zonă centrală când puteți să vă achiziționați propriul teren într-o zonă în dezvoltare?

Înainte să luați decizia finală cu privire la zona unde intenționați să vă deschideți propria spălătorie cu fise vă recomandăm să cronometrați în cât timp ajungeți din anumite locații până în zona respectivă cu mașina personală la diverse ore. Este posibil să constatați că ajungeți mai repede la o locație aflată în apropierea orașului decât la una aflată într-o zona centrală.

Atât timp cât targetul dvs este format din posesori de autoturisme nevoiți să circule zilnic indiferent de condițiile meteo, sfatul echipei noastre este să-i urmați în noile locații. Faptul că unii agenții economici au fost nevoiți să-și mute sediile în afara orașelor, concentrați în diverse zone, ar trebui să vă bucure. Timpul petrecut de aceștia de la locul de muncă până la dvs este minim. Parcul auto din zona respectivă este unul ridicat. Este format cel puțin din autoturismele agenților economici, a angajaților acestora și a celor care vin în vizită. Se mai adaugă autoturismele celor care locuiesc în imediata apropiere și cele aflate în tranzit.

Gradul de fidelizare al clienților este invers proporțional cu timpul de așteptare la coadă. Cu cât timpul de așteptare este mai mic, cu atât cei interesați de serviciile dvs vor reveni mai des.

În situația în care vă decideți să vă achiziționați propriul teren într-o zonă aflată în dezvoltare (de ex – o zonă în care au migrat agenții economici, în imediata apropiere a unei căi principale de acces în oraș sau într-o zonă unde a fost aprobată construirea unor cartiere rezidențiale), pe lângă eliminarea chiriei luați în calcul și creșterea rapidă a valorii terenului în următoarea perioadă.

Dream Self Wash

Echipa noastră este formată din proiectanți, ingineri, electricieni, instalatori și, împreună cu furnizorii externi, dezvoltăm linii de producție pentru spălătorii auto self service (cu fise).

Experiența dobândită ne ajută să proiectăm și să construim spălătorii personalizate pentru fiecare client în funcție de nevoile lui, de resursele sale financiare și nu în ultimul rând, de mediul în care își va desfășura activitatea. Prin urmare, termenul care ne definește cel mai bine este FLEXIBILITATE.

Unul dintre obiectivele noastre fundamentale, în afară de satisfacerea deplină a clientului, este nu numai furnizarea de echipamente, ci și un partener de încredere, în special după livrarea produselor noastre (echipamente, detergenti sau accesorii) Acesta este motivul pentru care am investit (și continuăm să facem acest lucru) în serviciul de asistență tehnică care oferă consultanță de specialitate și intervenție la fața locului pentru a gestiona problemele inerente specifice spălătoriilor auto self service.

Acest serviciu este garantat datorită unei echipe fiabile cu o pregătire actualizată constant printr-un program de pregătire profesională. Tehnicienii noștri sunt la dispoziția clienților pentru a rezolva orice problemă în cel mai scurt timp.

spalatorie self wash
DREAM SELF WASH

Dream Self WashProfită de prețurile avantajoase pentru echipamente și accesorii spălătorii auto self-service oferite de către societatea noastră și transformă-ți visul într-o afacere de succes. Noi te putem ajuta să mergi mai departe.

Website: www.spalatoriedream.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro