Cărămida aparentă oferă un stil unic în proiectarea și finisarea fațadelor

15 iun. 2022

Caramida aparenta este unul dintre cele mai interesante si frumoase produse care dau un stil unic in proiectarea si finisarea fatadelor. Caramida, aceasta unealta arhitecturala fara varsta realizata manual, este folosita ca un element deosebit de design, indiferent daca este utilizata la interior sau exterior, cu rosturi sau fara, fiind potrivita pentru o diversitate de proiecte si lucrari, de la case rezidentiale, cladiri sau institutii, spatii comerciale, hoteluri, etc.

Folosite pe scara larga, caramizile aparente sunt durabile si aduc multe avantaje, fiind usor de montat, cu interventii minime pentru intretinere si reparatii, sunt solide si nu isi pierd stralucirea naturala in timp, rezista la intemperii si umiditate, nefiind afectate de insecte sau alti factori externi, izoland termic dar si fonic.

Fatadele sau lucrarile realizate cu caramida aparenta sunt ecologice si durabile in timp fata de alte tipuri de materiale, fiind si foarte economice, cu o durata de viata de cel putin 100 de ani. Astfel, se pot obtine finisaje de lux la preturi atractive, intr-o multitudine de texturi si culori acoperind toate stilurile, de la contemporan, clasic sau modern.

Comercializam caramida aparenta realizata in Italia dupa metodele clasice, fiind un material traditional folosit atat la exterior cat si la interior, pentru placarile verticale. Acest tip de produs are o frumusete bruta exprimata prin textura sa, dar este si rezistenta nu doar estetica, cu rol de protectie impotriva umiditatii acolo unde aceasta este ridicata.

Fiind cel mai vechi material de constructie cunoscut, caramida este un amestec de argila, nisip si apa, ars in cuptor, fiind un produs cu dublu rol, atat estetic cat si functional, fiind folosit la exterior pentru finisarea cladirilor, teraselor, gardurilor, etc, sau la interior ca element de decor pentru finisarea peretilor, arcadelor, semineelor, a pervazurilor, etc.

Niciun alt element de constructie nu ofera atatea posibilitati pentru a realiza o arhitectura unica, asa cum este caramida aparenta, pentru impactul vizual deosebit fiind o alternativa excelenta la tencuiala decorativa. Caramida aparenta ofera stil si armonie, dar si durabilitate acolo unde este aplicata, mentinandu-se multi ani fara a necesita reparatii sau lucrari de intretinere.

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: