Cadouri bunici – tablouri canvas personalizate cu copiii și nepoții

04.12.2020

Cauți exemple de cadouri pentru bunici? Îți recomandăm tablouri canvas personalizate în detalii foarte fine, cu certificare GREENGUARD Gold.

cadouri bunici

La început am crezut că pandemia va dura doar câteva săptămâni. Apoi câteva luni. Din păcate, mai avem puțin și facem un an de când ne ține departe de cei dragi. În această perioadă, cei mai afectați sunt bunicii noștri. Ei sunt cei mai vulnerabili din punct de vedere medical, dar și cei care au cea mai mare nevoie de sprijinul familiei.

Cu siguranță, în această perioadă, îi sunați mai des. Cu video. Ca să vă poată vedea. Chiar dacă știți că discuția se va întinde mai mult decât v-ați dori. Ați observat că toți au la îndemână albumele cu fotografii? Stau, se uită la fotografii și se roagă pentru ziua în care le va fi din nou permis să-și aștepte familia în jurul mesei îmbelșugate. Toată familia. Masa lor este unul din țelurile magice care unesc toți membrii familiei. Ei vor să-și vadă familia unită. Sănătoasă și unită.

Cadouri pentru bunici – un perete cu tablouri personalizate cu copiii și nepoții

Cu ajutorul nostru, puteți transforma peretele din camera de zi a bunicilor într-un loc magic. Fiecare rămurică din arborele genealogic al familiei își rezervă un tablou și ne trimite o fotografie (la rezoluție și calitate optimă pentru print). Noi le printăm, le înrămăm și le trimitem împreună la adresa bunicilor.

Printul este la o calitate superioară. Se realizează în detalii foarte fine, cu certificare GREENGUARD Gold. Acest certificat asigură faptul că cerneala îndeplinește unele dintre cele mai riguroase și compresive standarde din lume privind emisia scăzută de compuși organici volatili (COV) în aerul de interior. Pe lângă utilizarea în condiții de siguranță, fără folosirea unui echipament special de ventilare sau de protecție a mediului, certificatul GREENGUARD Gold include și factori de siguranță care asigură că un produs este acceptabil spre folosire în medii școlare și spitale.

Ulterior, dacă doriți, ne puteți trimite o fotografie nouă – o printăm, o înrămăm și le trimitem noul tablou pentru a-l înlocui pe cei vechi.

Pentru detalii și comenzi ne puteți contacta pe fototapet-tablouri.ro

fototapet tablouri
FOTOTAPET TABLOURI

La noi puteți găsi mii de fototapete vlies moderne și tablouri în diferite categorii de teme: flori, peisaje, ornamente, efect 3D, vintage & retro și o echipă dispusă să vă ofere tot sprijinul pentru a da viață pereților din căminul sau biroul dvs.

Website: www.fototapet-tablouri.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro