Broderii pentru orice ocazie, eveniment sau afacere

02.07.2018

Broderiile computerizate sunt considerate opere de artă digitală.

Broderiile computerizate sunt diferite şi interesante prin varietatea de motive descrise și prin nuanţele utilizate. Profesionalismul unui editor de broderii computerizate constă în modul în care încorporează anumite detalii prevăzute în manualul de identitate furnizat de către client sau în modul în care îl completează. Un editor care se respectă, în situația în care manualul de identitate nu conține și norme de editare grafică pentru modul în care logo-ul brand-ului respectiv poate fi brodat concepe aceste norme la o calitate maximă și nu la un nivel care să-i ușureze munca. Numărul de împunsături, direcțiile cusăturilor și numărul de culori folosite sunt doar câteva criterii pe care vă sfătuim să le aveți în vedere când comparați două broderii. Sau prețurile din două oferte pentru broderii.

broderii

Conform unui studiu efectuat de către Creative Embroidery din Brașov un logo brodat poate să difere în funcție de persoana care îl digitizează. Diferențele pornesc de la modul în care sunt direcționate cusăturile (orizontale sau verticale) și ajung până la detalii fine care țin de particularitățile materialului pe care urmează să fie brodat. Tocmai din acest motiv este recomandat ca, acolo unde este cazul, manualul de identitate vizuală să conțină și indicații vizavi de modul în care logo-ul poate fi brodat.

Broderiile sunt recomandate în egală măsură firmelor care doresc să-și personalizeze obiectele de vestimentație ale angajaților (sau oferite drept premii în diverse campanii de fidelizare) cât și persoanelor fizice care au adoptat un stil vestimentar individual.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro