Brelocuri și brichete personalizate pentru clienții tăi

24.02.2016

Ați pregătit terasele? Aveți în dulap brelocuri și brichete personalizate?

Primăvara a venit de câteva zile și deja parcurile sunt pline. Toamna a venit devreme. Iarna a fost lungă. N-a fost ger, dar a fost suficient de mohotâtă pentru a ne împiedica să stam prea mult afară. Temperatura puțin peste 10 grade a scos lumea în parcuri. Si nu numai. Fanii cluburilor au luat cu asalt terasele.

Cum bătălia este destul de mare fiecare administartor și-a dat silința să-și întâmpine clienții cu servicii de calitate, cu spații mai mari între mese, cu instalații de climatizare noi, cu organizări de evenimente festive, cu prețuri mici și să-i țină cât mai aproape apelând la agenții de publicitate cu experiență în zona lor.

Vă recomandăm să luați loc într-un colț al terasei și să urmăriți ce obiecte își pun clienții cel mai des pe mese. Binențeles, în afară de smartphone-uri. Noi am efectuat acest test în mai multe locații din mai multe orașe. Rezultatul a fost același. Clienții își pun pe mese cheile (de regulă, de la mașini) și brichetele. Exact, cheile și brichetele.

Cei care cunosc acest obicei vin în întâmpinarea clienților și pun în centrul mesei un mic obiect de decor unde pot fi puse cheile. Există tăvițe care conțin încorporate inclusiv butoane wireless pentru comandă.

Principala nedumerire a fiecărui administrator de terasă rămâne cum îi poate convinge pe cei care le trece pragul să mai revină și altă dată. Există o gamă extrem de largă de tehnici și metode cu ajutorul cărora clienții pot fi îndemnați să revină la o terasă. Chiar dacă cea care ține cel mai aproape o persoană de o terasă este la îndemâna oricui, în puține locații este întâlnită. In cele care au toate locurile ocupate în fiecare seară. Vrei să fii și tu printre cei cărora le tresară inima de bucurie la miezul nopții?

Comandă brelocuri și brichete personalizate și oferă-le clienților

O persoană nu fumează doar la terasă cu prietenii. Acolo țigara este cea mai plăcută, dar este binevenită și la birou alături de colegi. Este binevenită și în pauza unei discuții cu un partener de afaceri. Si țigara se aprinde cu o brichetă incripționată care transmite mesajul dvs. Direct celor din jur și subliminal celui care își aprinde țigara. Brichetele personalizate pot creea atașament față de o anumită terasă.

Noi suntem într-o continuă mișcare. Acasă. La birou. La teatru. In parc. La mall. La sala de sport. La terasă. Pe jos, pe bicicletă sau cu mașina. Cu mare atenție la chei ca să nu le pierdem. Si cheile au un breloc. Brelocurile personalizate au întotdeauna ceva de spus.

Am păstrat special pentru final un detaliu extrem de important. Nimeni, niciodată nu își poartă la chei întreaga colecție de brelocuri. Este la fel ca la cardurile cu reduceri. Este o bătălie încinsă pe acea legătură de chei. Acesta este și motivul pentru care brelocul respectiv trebuie să fie de o calitate peste medie. Dacă este de o calitate îndoielnică clientul nu îl ea sau îl ia din respect și nu îl folosește niciodată. Dacă terasa este o locația cu numele căreea își poate asocia propria identitate (îl văd prietenii, colegii, familia că frecventează respectiva terasă) și brelocul personalizat este de calitate el va câștiga locul exclusivist în legătura cu chei.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro