Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Avantajul termic al sistemelor de încălzire electrică în pardoseală

Incălzirea în pardoseală este singurul sistem de încălzire centrală care poate permite un confort termic perfect.

sisteme incalzire pardosealaSistemul de încălzire prin pardoseală se caracterizează printr-o mișcare verticală a aerului, care are temperaturi ce pleacă de la 23 de grade Celsius la 0 m și ajung la aproximativ 18 grade la o înălțime de 2.70 m, valori foarte apropiate de cele ideale de 21 de grade Celsius la 0 m și 17 grade Celsius la o înălțime de 2.70 m conform curbei termice ideale pentru corpul omenesc stabilite de specialiști.

In functie de locul în care este montată (pardoseală, perete, plafon) fiecare sursă de căldură creează o mișcare unică a aerului – pe verticală. Sistemele convenționale cu radiatoare sunt poziționate pe perete și oferă o temperatură care are o valoare de 20 de grade Celsius la o înălțime de 1.30 m și care crește pe măsură ce se ridică și apoi scade. Spre deosebire de acestea, sistemele de încălzire electrică în pardoseală AMASS oferă o curbă aproape de cea ideală, căldura provenită de la aceste sisteme iradiază de jos în sus și scade ușor în temperatură în timp ce urcă în înălțime (de la 23 de grade Celsius la 0 m la aproximativ 18 grade Celsius la 2.70 m).

sisteme de incalzire in pardosealaUn alt avantaj pe care aceste sisteme de încălzire electrică în pardoseală îl presupun este eliminarea schimburilor mari de temperatură, a caror existență diminuează confortul termic din interiorul unei clădiri.  Acest lucru se datorează căldurii ce se ridică din pardoseală și încălzesc întreaga construcție. In plus, lipsa schimbului de căldură și radierii acesteia în schimbul suflării ei elimină, de asemenea, curenții de aer care ridică praful și bacteriile de la sol. Astfel, în interiorul locuinței se creează un mediu ideal pentru sănătatea membrilor familiei dumneavoastră în special pentru copii și pentru persoanele cu alergii. In plus, este evitată și acea senzație de aer uscat, creată în locuințe de către sistemele convenționale pe bază de radiatoare.

Aceste avantaje recomandă sistemele de încălzire electrică în pardoseală de la AMASS pentru orice construcție. In plus, aceste sisteme sunt de o calitate superioară, fiind singurele fabricate în Danemarca. Necesită o investiție mică inițiale și au o durată de viață de 80 de ani, cu cheltuieli de mentenanță extreme nule. AMASS oferă și servicii de montaj executate de experți și profesioniști cu o vastă experiență în domeniu. In cei peste 15 ani de activitate pe piața sistemelor de încălzire și degivrare compania a executat peste 2000 de lucrări.

Printre alte beneficii se numără lipsa pericolelor de explozii, inundații și incendii, acestea neîncorporând combustia în funcționarea lor. Deoarece sunt instalate sub orice tip de pardoseală ele permit libertate totală în decorarea locuinței. Termostatele inteligente ce permit setarea la intervale orare și temperaturi diferite oferă ușurință și confort în exploatare.

sisteme incalzire pardoseala
AMASS partenerul dumneavoastră de încredere!

AMASS furnizează cele mai economice sisteme de încălzire aplicând următoarele principii: cost investiție redus, cost consum cât mai mic, sisteme cu confort termic maxim, sisteme sănătoase (fără curenți de aer care ridică praful, fără pericole de explozii, inundații și asfixiere), durată de viață mare și cît mai puține cheltuieli de mentenanță. Toate soluțiile de încălzire AMASS sunt mai ieftine la consum decât soluția tradițională de încălzire pe gaz (centrala termică cu radiatoare).

Website: www.amass.ro
vranceavrancea

Căutați Cazare în Tulcea? Ospitalitatea și căldura caracteristică Deltei Dunării vă întâmpină încă de la intrare în Pensiunea Delta Rustic. Delta Dunării este recomandată în   … continuare

A fost lansat proiectul ”Elaborarea planului de management pentru situl de importanță comunitară Natura 2000 ROSCI0018 Căldările Zăbalei împreună cu aria naturală protejată 2810 Căldările   … continuare

A fost lansat proiectul ”Elaborarea planului de management pentru situl de importanță comunitară Natura 2000 ROSCI0228 Șindrilița” cod SMIS 2014+ 102329 Ocolul Silvic Năruja, în   … continuare

Conform unor declarații recente ale dlui Decebal Popescu, fost director general al ICI, începand cu 1 martie 2018 se va introduce o taxă în valoare   … continuare