Avantajele unui sistem electronic de supraveghere video

Cand ne gandim la paza Focsani ne putem gandi la diversitatea sistemelor de protectie si securitate care sunt disponibile in acest moment pe piata. Iar aceasta diversitate este un lucru care pune adesea in dificultate pe proprietarii sau administratorii unui spatiu cand vine vorba de alegerea celui mai potrivit si eficient sisteme de securitate.

Un sistem electronic de supraveghere video este o solutie practica si eficienta daca este integrat cu alte solutii de securitate, cum sunt alarmele, senzorii de miscare sau protectia perimetrala. Dar primul pas este sa contactam o firma specializata si cu experienta in domeniul securitatii, pazei si protectiei care, alaturi de sistemele conectate la dispeceratul firmei are si capabilitatea de a interveni rapid in caz de neplaceri prin echipele de interventie inarmata.

sistem electronic de supraveghere video

UMO Serv este o companie care ofera sisteme integrate de securitate de peste 21 de ani pe piata din Focsani, judetul Vrancea sau municipiul Bucuresti. Specialistii UMO Serv spun ca, referitor la sistemele electronice de securitate, una dintre cele mai importante alegeri pentru o protectie perfecta este decizia daca sistemul sa fie unul simplu, sau unul prevazut cu alarma, camere de supraveghere video mai complexe, care sa fie conectate la dispeceratul firmei de paza. Chiar daca cea de-a doua varianta este mai costisitoare, instalarea unui sistem de supraveghere video scade foarte mult riscul ca proprietatea sa devina tinta unui atac sau talharii, dar varietatea de camere si sisteme de supraveghere disponibile asigura faptul ca sunt solutii pentru aproape orice buget.

UMO Serv prezinta cateva din avantajele pe care le ofera un sistem de supraveghere video:
– actiunea rapida. Un sistem electronic de securitate complet si integrat este un sistem care actioneaza alarma imediat ce a fost detectata o problema. Astfel firma de paza poate sa prinda infractorul in actiune, inainte ca acesta sa poata disparea cu bunurile.
– asigura siguranta personala. Daca sistemul de supraveghere video impreuna cu celelalte sisteme adiacente sunt instalate intr-o resedinta, pot preveni atacurile, efractiile sau incercarile de talharie. Astfel de sisteme sunt si mai utile pentru persoanele vulnerabile, cum sunt femeile sau persoanele in varsta care locuiesc singure si care devin cel mai adesea victimele unor astfel de situatii.
– siguranta familiei in situatii neprevazute. Montarea si folosirea unor sisteme electronice de securitate prevazute cu camere video nu are drept scop unic protejarea de infractori sau identificarea acestora atunci cand actul a fost deja comis. Camerele video si senzorii care sunt instalati instr-un astfel de sistem pot ajuta la evitarea unor situatii extrem de periculoase precum incendiile, atunci cand nimeni nu este acasa pentru a le raporta sau chiar situatii in care persoanele in varsta sau bolnave, ori copiii nesupravegheati in casa se pot accidenta daca nu sunt monitorizate.
– avantajeaza in ceea ce priveste asigurarea locuintei. Cu cat sistemul de alarma si supraveghere video este mai bine pus la punct, cu atat companiile de asigurare sunt mai dispusi sa ofere un pret mai redus pentru asigurarea locuintei. Suma astfel economisita de la asigurare va amortiza rapid sumele cheltuite pentru instarea sistemului de securitate, subliniind avantajul ca astfel locuinta va fi mai sigura ca oricand.
– linistea parintilor. Sistemele de supraveghere video, in mod special cele cu camere amplasate discret sau mascate sunt folosite de multe ori fie pentru monitorizarea angajatilor sau, in cazul sistemelor montate in locuinte, pentru monitorizarea celor mici si a persoanelor care ii au in grija atunci cand parintii acestora sunt ocupati sau nu sunt acasa. Astfel, instalarea unui sistem de supraveghere video poate oferi parintilor linistea de care au nevoie cand trebuie sa isi lase copii in grija altora.

paza vrancea
Umo Serv - Siguranța ta Profesia noastră.

UMO Serv este o companie specializată care oferă servicii de pază umană şi securitate electronică, cu personal calificat şi bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranţă în condiţii deosebite de profesionalism

Website: www.umoserv.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro