Auto Sima Focșani este Team Partener al Pilkington Centru de Parbrize

23.12.2020

Începând cu luna decembrie 2020, Auto Sima Focșani este Team Partener al rețelei naționale Pilkington Centru de Parbrize.

Auto Sima Focșani este reparator agreat de tradiție al mărcilor Dacia și Renault în județul Vrancea, cu o experiență în domeniu de peste 26 ani. Service profesionist, ITP, reparații caroserie, întreținere, revizii periodice, diagnosticare, piese de schimb și accesorii originale – Auto Sima oferă soluții la cheie și servicii de încredere, pentru orice buzunar.

parbrize focsani

Centru de Parbrize este marca utilizată de compania Pilkington Automotive Romania SA pentru rețeaua de montaj parbrize și geamuri auto în România. Această siglă reprezintă calitatea, profesionalismul și continuitatea afacerii pornite încă din anul 1995. Pilkington este prezent în România prin cele 28 locații proprii și dispune de o rețea de service-uri partenere în toate județele țării, fiind lider de piață în domeniul parbrizelor.

Când vorbim despre siguranță, nu există compromis. Ca parte integrantă a design-ului structural al autovehiculului, parbrizele Pilkington oferă cele mai înalte standarde de siguranță și performanță. Pilkington Automotive Romania a dezvoltat parteneriate naționale cu majoritatea companiilor de asigurări oferind soluții rapide și eficiente clienților care aleg înlocuirea parbrizelor avariate în baza polițelor facultative de tip Casco cu decontare directă. Flotele de leasing operațional aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.

De ce parbrize Pilkington?

Partile vitrate (parbrizele, geamuri laterale sau lunetele) Pilkington sunt produse fara exceptie la standardele de echipament original definite de producatorii de autovehicule. Pilkington este singurul producator de parbrize care utilizeaza aceleasi fabrici si linii de productie pentru productia destinata primei echipari in fabricile auto si pentru piata de piese de schimb deopotriva. Astfel produsele marca Pilkington montate in reteaua Centru de parbrize Pilkington inseamna calitate garantata de prima echipare.

Industria de sticla are un grad inalt de globalizare. Parbrize de calitate OEM precum si copii ieftine se produc acum in toate regiunile lumii. Astfel calitatea se diferentiaza mai putin in ce priveste originea geografica ci prin brandul produsului: siguranta maxima este oferita cand producatorul este de prima echipare cum este Pilkington.

Siguranta unei inlocuiri de parbriz este asigurata in mare masura si de profesionalismul montajului. Acesta este asigurata atunci cand se lucreaza in atelier autorizat de Registrul Auto Roman pentru montaj parbrize, cu montatori specializati, in conditii adecvate si cu materiale profesionale. Reteaua Centru de Parbrize Pilkington utilizeaza exclusiv adezivi si materiale auxiliare provenite de la producatori internationali care livreaza adezivi si la prima echipare in fabrica a modelelor auto.

Caracteristicile parbrizelor

 • Dotare cu camera multifunctionala cu caracteristici de asistenta la franare si avertizare parasire banda circulatie.
 • Asistent lumini – schimbarea automata din faza lunga a luminilor in faza scurta a luminilor de intalnire.
 • Greutate redusa
 • Afisaj de informatii proiectate in parbriz (Head-up display)
 • Reflectia razelor – parbrizul denumit traditional heliomat
 • Folie pentru disiparea caldurii solare – parbrizele echipate cu o folie speciala intre straturile de sticla care au caracteristici de protectie solara.
 • Sistem de Incalzire aplicat intre straturile de sticla pe toata suprafata parbrizului.
 • Rama vulcanizata (Incapsulare) – chederele, ornamentele si ramele premontate pe marginea parbrizului din procesul de fabricare.
 • Senzori si locasuri – echipare cu toate formele de suporti de fixarea tuturor modelelor de senzori si camere video multifunctionale.
 • Culori optimizate – nuante de culoare aplicata sticlei parbrizului (verde, albastra)
 • Calitate acustica – protectia acustica impotriva zgomotelor venite de la grupul motopropulsor prin montarea intre straturile de sticla ale parbrizului a unei folii suplimentare care are rol de protectie fonica in habitaclul masinii.
 • … si multe alte dotari si cerinte ale producatorilor de autoturisme.

Parbrizele Pilkington sunt dezvoltate pentru a sustine sisteme de siguranta de ultima generatie cum sunt radarele de raza lunga si camerele de asistenta si franare de urgenta.

Pentru mai multe detalii despre caracteristicile Pilkington Centru de Parbrize va recomandam sa accesati website-ul parbrize.ro

auto sima
AUTO SIMA Focsani

Peste 24 de ani de tradiție în domeniul auto • Profesionalism, experiență și seriozitate

Dacă dorești să-ți achiziționezi o mașină rulată vino prima dată la noi ca să-ți prezentăm oferta noastră detaliată. Venim în sprijinul clienților cu o gamă completă de servicii auto.

Website: www.autosima.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro