Auto Sima Focșani are decontare directă la toate societățile de asigurare

08.09.2020

Ai avut un incident auto și nu știi ce ai de făcut?

asigurare directa

Tocmai ai avut un accident sau o simplă tamponare în trafic? Ai găsit mașina avariată în parcare? Nu te panica! Auto Sima îți oferă asistență de specialitate pentru deschiderea dosarului de daună, îți oferă servicii de tractare auto, întocmește devizul de reparații, trimite asiguratorului documentația aferentă, comandă piesele necesare și efectuează reparația la standarde de producător.

Decontarea directă se acordă în următoarele condiții:

Potrivit art. 26 alin. (1) din Legea 132/2017 (Legea RCA), decontarea directă între asiguratorii RCA este aplicabilă la îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:
a) accidentele auto se produc pe teritoriul României;
b) vehiculele implicate în accidentele auto sunt înmatriculate / înregistrate în România;
c) prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor;
d) ambele vehicule implicate în accidentul auto au asigurare RCA valabilă la data evenimentului;
e) prejudiciile exclud vătămarile corporale.

În situația nefericită în care nu sunt îndeplinite condițiile pentru decontarea directă, puteți înainta cererea de despăgubire către asigurătorul RCA al șoferului vinovat. Dacă acesta nu dispune de un RCA valabil la momentul producerii accidentului rutier, vă puteți adresa pentru despăgubiri Biroului Asigurătorilor de Autovehicule (BAAR).

Cât timp mașina ta este în service-ul Auto Sima, îți punem la dispoziție o mașină de înlocuire pe cheltuiala asiguratorului părții vinovate.

auto sima
AUTO SIMA Focsani

Peste 24 de ani de tradiție în domeniul auto • Profesionalism, experiență și seriozitate

Dacă dorești să-ți achiziționezi o mașină rulată vino prima dată la noi ca să-ți prezentăm oferta noastră detaliată. Venim în sprijinul clienților cu o gamă completă de servicii auto.

Website: www.autosima.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro