Asigurați-vă că pictograma sediului dvs este plasată corect pe Google maps

24.02.2016

Dacă așteptați vizita unui partener important dintr-o altă localitate, pregătiți un ceai și asigurați-vă că pictograma sediului dvs este plasată corect pe Google maps.

Grație noilor noilor facilități tehnologice și a update-urilor făcute în cei 10 ani de existență a Google maps, numărul persoanelor care folosesc acest serviciu este într-o continuă creștere. Dorința noastră firească de a elimina timpul pierdut inutil pentru a ajunge la o anumită destinație este principalul motiv pentru care aplicația Google Maps este întâlnită cam pe toate tabletele, smartphone-urile și, de curând, pe Apple Watch.

google maps focsani

Pentru ca partenerul dvs să ajungă înainte să se răcească ceaiul, indiferent de tipul și modelul smartphone-lui folosit, trebuie ca dvs să vă asigurați că pictograma este plasată corect pe Google maps. Este un detaliu. Un detaliu nesemnificativ pentru unele parteneriate, dar decisiv pentru antreprenorii care respectă bunul lipsit de preț – timpul. Dacă ați avea de ales între a folosi deplasarea pentru a asculta liniștit cel mai recent album al formației preferate și a conduce ghidat după niște indicații telefonice dvs ce ați alege? Eu prefer să ascult muzică. O altă întrebare bazată pe fapte reale – aveți garanția că reperele folosite mai sunt de actualitate? Persoana ghidată nu vede ce a fost înainte. Ea vede ce este în acel moment.

Acceptați faptul că detaliile fac diferența. Fiți atenți la detalii! In loc să vă irosiți timpul, dvs sau angajații dvs, dând indicații telefonice despre locație mai bine verificați dacă pictograma firmei este amplasată corect pe Google maps și faceți trimitere la această aplicație. Demonstrați că sunteți un partener de încredere.

Conform unor studii, cele mai frecvente erori de localizare pe Google maps sunt datorate neactualizării poziției pictogramei după schimbarea sediului firmei. Dacă v-ați schimbat de curând sediul, sfatul nostru este să verificați acum unde este amplasată pe Google maps pictograma firmei dvs.

webdesign vrancea
Maux Design Focșani

Noi te putem ajuta să-ți îmbunătățești identitatea vizuală și să-ți crești vânzările în mediul online.

Website: www.mauxdesign.com

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro