Arta prin aurire – atârnați tabloul în casă

24.02.2016

Daca sunteti fan al artei prin aurire, atunci stiti ca anul acesta acest tip de arta este la moda.

Am decis sa concepem un proiect prin care sa va puteti crea singuri opera de arta prin aceasta tehnica uimitoare de aurire. Tehnica de aurire este simpla si nu necesita mult timp si efort, de aceea este o metoda ideala pentru realizarea unor opere de arta care sa va impodobeasca casa. Veti fi mandri de tabloul realizat chiar de dumneavoastra. In plus, aceasta tehnica poate fi aplicata si pe obiecte, precum lampi, ghivece pentru flori, rame de fotografii si asa mai departe pentru a le oferi acestora o noua infatisare si un aspect distins. Puteti folosi operele de arta astfel obtinute nu numai in casa, pentru decorat, ci si drept cadouri pentru persoanele dragi. Cu siguranta acestea vor fi apreciate nu numai pentru frumusetea lor ci si pentru timpul si efortul depus in realizarea personala a lor.

aurire

Asadar, veti avea nevoie de urmatoarele materiale ce pot achizitionate de la magazinul de materiale picturaonline.ro : o panza alba pentru pictura, foita de aur, adeziv pentru foita de aur, hartie, creion, foarfeca, banda adeziva si doua pensule mici.

Timpul necesar: 2 ore

Decideti ce imagine vreti sa creati din foita de aur. Desenati sau printati aceasta imagine, daca este foarte mare va trebui probabil sa lipiti cateva pagini impreuna, cu banda adeziva. Fixati imaginea pe panza si desenati in jurul ei cu creionul. Apoi intindeti adezivul pentru foita de aur pe imaginea conturata. Asigurati-va ca ati imprastiat adeziv peste liniile trasate in creion, pentru a le acoperi. Asadar, intindeti adezivul pe conturul imaginii si umpleti imaginea cu acesta. Permiteti adezivului sa se usuce conform indicatiilor de pe ambalaj. Un strat subtire este intotdeauna mai indicat si aveti grija sa nu lasati in urma prea mult intr-un singur loc, intrucat veti strica opera.

Odata ce adezivul este usor uscat si foarte lipicios aplicati foita de aur. Majoritatea foitelor de aur sunt atasate unei foi cerate. Aplicati foaia cu partea aurita in jos si frecati ferm, dar bland pe locurile unde se face contact cu adezivul. Cojiti cu grija hartia cerata si foita de aur ar trebui sa adere. Probabil va trebui sa reparati cateva locuri. Folositi o alta foita de aur in acelasi fel peste aceste locuri. Atunci cand forma este acoperita in aur, folositi o perie curata, uscata, moale pentru a scapa de excesul de aur. Acesta ar trebui sa se desprinda imediat.

Acum puteti atarna tabloul in casa si va puteti bucura de el.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro