Angajează operatori de curățenie care își desfășoară activitatea legal

17.10.2020

Ma gandesc cat de greu ii este unei familii de medici cu copii, sa se ocupe si de curatenia din casa, de aprovizionare si de toate activitatile incluse in termenul de menaj! Pe de o parte sunt garzile, pe de alta parte examenele si cazurile complicate pentru care doctorul citeste tratate, ia legatura cu profesori universitari din strainatate, sa prelungeasca viata sau sa aduca putina alinare pacientului.

curatenie casa

Am multi prieteni medici si stiu exact cat de mult timp le ia profesia.

Ei, mari iubitori de curatenie, nu au timp sa isi faca ordine in casa si sacrifica multe dorinte pentru a progresa in cariera.

Vestea buna este ca exista o firma de curatenie care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si ofera toate serviciile prin care locuinta este pregatita minutios de iarna.

Iata lista serviciilor pe care le ofera firma de curatenie la domiciliu:

  • Maturarea frunzelor uscate si a crengilor rupte de vant si de furtuna in cazul celor care locuiesc la casa si sunt fericitii posesori ai unei curti spatioase si ai unei gradini. O curte nematurata si o gradina neingrijita demonstreaza crasa nepasare fata de proprietate, oricat de ocupati ar fi cei care locuiesc acolo. Si cu chirie daca stai, trebuie sa te gospodaresti ca lumea care trece pe drum sa nu fie agresata vizual de frunzele pe jumatate putrezite din curtea ta.
  • Reparatiile care necesita sa fie facute toamna. La acest capitol sunt multe de facut, fiindca usile emit zgomote deranjante, cand sunt deschise si nu se inchid bine, ferestrele la fel. De asemenea si prin baie sunt multe de facut, mai ales ca iarna astfel de interventii nu se mai pot face decat in cazuri extreme.
  • Zugravitul intregii case, dupa ce mobila a fost acoperita sa nu fie patata cu var. In casele in care sunt copii este multa bucurie, dar sunt si multe pete pe pereti. Eram de fata, cand o familie de medici tocmai se bucura ca apartamentul fusese zugravit, cand baietelul de 6 ani a luat o sticla de suc pe care a agitat-o inainte de a deschide capacul si continutul ei a patat un perete intreg. A fost nevoie de revenirea echipei sa repare ce a stricat copilul. Alti copilasi scriu pe pereti cu pixul sau deseneaza cu creioane colorate.
  • Spalatul geamurilor, scuturatul covoarelor, spalatul pardoselii.

Echipa este constiincioasa si curata si cele mai ascunse unghere, in plus soseste inarmata cu toate consumabilele si echipamentele necesare.

Substantele folosite de acesti artisti ai curateniei sunt ecologice si distrug garantat microbii, fara sa aiba efecte nocive asupra organismului.

Helppy.ro este un ajutor de nadejde pentru toti oamenii extrem de ocupati care doresc sa avanseze in cariera sau care au profesii solicitante.

Uneori si cei care au mai mult timp liber nu reusesc sa pregateasca locuinta pentru iarna, fiindca nu au puterea necesara.

Sa iei toata casa la rand, incepand din curte si din gradina, sa faci curat in pivnita, in camara si in magazie si in toate camerele nu este deloc usor!

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro