Angajații își doresc un mediu de lucru sănătos și spații flexibile

Modul în care arată biroul influențează decizia angajaților de a rămâne sau de a pleca.

fototapet de mari dimensiuni

Potrivit unui studiu realizat de către Ira Sharfin, CEO la Continental Office, 76% dintre respondenți au recunoscut faptul că decizia de a accepta sau de a refuza un loc de muncă este puternic influențată de modul în care este amenajat biroul unde își vor desfășura activitatea.

Dacă în urmă cu doar câțiva ani pretențiile angajaților de vârf, angajați din ce în ce mai rar de găsit, se axau mai mult pe cerințe de natură tehnologică (monitor nou, calculator performant, conexiune rapidă la internet etc) numărul celor care solicită în perioada de negociere acces la activități flexibile (cum ar fi ateliere, săli de întâlnire, spații private, zone sociale și multe altele în imediata apropiere a spațiului de lucru) este într-o continuă creștere.

Cum prosperitatea unei firme depinde în egală măsură de existența unui echipament tehnologic performant cât și de nivelul ridicat de pregătire a personalului uman este evident faptul că un antreprenor cu aspirații înalte nu poate amâna la nesfârșit investiția într-un mediu de lucru atractiv. O astfel de amânare poate ține la distanță o anumită categorie de persoane cu potențial ridicat, creative, cu calități native de leadership, dar cu pretenții pe măsura pregătirii.

Angajații de vârf doresc să fie liberi.

Ei nu suportă să fie legați de scaunul unui birou într-un spațiu înghesuit. Ei au nevoie de un stil de muncă aparent flexibil. A nu se confunda cu cei care își doresc un loc de muncă flexibil. Câteva minute de muncă și câteva ore de relaxare. Ei sunt angajații păguboși. Angajații de vârf sunt cei care preferă un loc de muncă aparent flexibil. Sunt acei angajați care ies cu colegii la terasă pentru a putea discuta în tihnă despre un proiect extrem de important. Sunt acei angajați care confundă bilele de biliard cu bulinele unor task-uri.

Un astfel de coleg poate fi greșit catalogat de către un tânăr angajat lipsit de experiență cu un perdant. Are unul dintre cele mai mari salarii și printre cele mai puține atribuții zilnice. El abia reușește să finalizeze toate sarcinile din fișa postului și … colegul are timp de discuții aparent interminabile în spațiul de relaxare. Aparent interminabile. Acele discuții nu sunt despre vreme, politică sau reduceri pentru vacanță. Acele discuții sunt despre particularitățile unui nou produs sau serviciu, sunt despre îmbunătățirile aduse de către noul director de marketing în principala firmă concurentă, sunt despre scăderea cheltuielilor cu concediile medicale în urma introducerii obligativității controalelor medicale periodice.

Fototapete de mari dimensiuni pentru spații de relaxare și spații flexibile

Ce puteți face în situația în care spațiul în care vă desfășurați activitatea este redus și bugetul pentru astfel de cheltuieli este limitat? Nu toate firmele dispune de spații largi și bugete pentru spații de relaxare. Activitatea dvs nu necesită un număr ridicat de angajați de vârf, dar totuși ați dori să veniți în sprijinul angajaților actuali.

Una dintre alternative este să transformați întreg spațiul disponibil într-un spațiu de relaxare.

Primul pas este să încetați să vă mai priviți spațiul de lucru ca un spațiu de depozitare. Mutați în altă parte toate obiectele care nu vă sunt de folos pe termen scurt. Limitați-vă la obiectele de mobilier strict necesare. Incepeți să vă priviți spațiul de lucru ca un spațiu de relaxare.

Al doilea pas este să vă alegeți un fototapet de mari dimensiuni. Puteți alege un fototapet abstract, cu animale, artă stradală, fantezist sau unul vintage sau retro.

Al treilea pas este să-l montați împreună și să-i urmăriți discret influența asupra colectivului.

Veți fi cu siguranță surprinși de rezultate. Încă din primele zile.

fototapet tablouri
FOTOTAPET TABLOURI

La noi puteți găsi mii de fototapete vlies moderne și tablouri în diferite categorii de teme: flori, peisaje, ornamente, efect 3D, vintage & retro și o echipă dispusă să vă ofere tot sprijinul pentru a da viață pereților din căminul sau biroul dvs.

Website: www.fototapet-tablouri.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro