Alege oferta Jeep cu zero costuri!

09.12.2019

Alege oferta Jeep cu zero costuri! 4 ani garantie, fara limita de kilometri, 0% avans si dobanda 0%.

jeep

JEEP RENEGADE

Noile elemente de design atrag toate privirile, oriunde s-ar afla. Sistemele de siguranță avansate, standard indiferent de versiune, alături de abilitățile sale, te vor încuraja să te bucuri de performanță în deplină siguranță și încredere.

JEEP COMPASS

Tradiția și inovația își dau întâlnire în noul Jeep® Compass, reînnoind cea mai iconică trăsătură care transformă design-ul mărcii Jeep® într-o legendă. Urmărește-i profilul sculptat și aerodinamic, fii atent la toate detaliile, de la linia cromată care profilează luneta, până la grila cu 7 fante, și lasă-te cucerit de semnătura distinctivă a farurilor cu lumini de zi tip LED.

JEEP WRANGLER

Design-ul iconic al exteriorului Jeep® Wrangler este completat de soft top-ul acționat electric, parbrizul pliabil, interiorul premium și o nouă gamă de motorizări. O mașină unică, ce poate face față oricărei provocari. Redefinește posibilul cu Jeep Wrangler!

JEEP GRAND CHEROKEE

Imaginează-ți cum ar fi dacă ai putea conduce un SUV pe orice tip de teren, fără să renunți la stil, confort și eleganță. Jeep® Grand Cherokee radiază eleganță și putere din orice unghi ar fi privit. Bucură-te de aventură, în cel mai sofisticat mod posibil!

JEEP CHEROKEE

Confortabil pe oritce vreme și pe orice suprafață, Cherokee îmbină tracțiunea și manevrabilitatea legendară a mărcii cu o dinamica remarcabilă: design exterior revizuit, o mască frontală și un hayon îndrăzneț, Faruri LED premium și faruri de ceață îmbunătățite, lumini de zi și grila frontală cu șapte fante reînnoită.

Oferta este supusa unor termene si conditii. Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.

autotivoli
Auto Tivoli

Din 2009 Auto Tivoli este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcii Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo si Jeep in judetul Vrancea. De asemenea, pe plan local, Auto Tivoli reprezinta si marca Peugeot.

Website: www.autotivoli.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro