Ajutați-ne ca să putem salva cât mai multe animale sălbatice!

29.11.2019

Educaţia privind mediul este un proces care are scopul să transmită generațiilor mai tinere cunoștinţe, deprinderi, motivații, valori și unelte cu ajutorul cărora să poată rezolva şi împiedica problemele de mediu.

Din păcate, pentru din ce în ce mai mulți copiii animalele sălbatice se rezumă doar la personaje de desene animate sau filme de aventuri, cărți de desenat sau jocuri online. Lipsa de interacțiune reală cu animalele sălbatice îi privează de posibilitatea de a înțelege problemele cu care acestea se confruntă în prezent. Așa se explică, de exemplu, cantitatea enormă de deșeuri lăsată în urmă atunci când vin să se distreze în aer liber și lipsa de empatie cu cei care depun eforturi consistente pentru a le veni în ajutor. Ei nu conștientizează cât de nocivă este o pungă de plastic uitată lângă un izvor de munte.

Singura modalitate cu rezultate consistente pe termen scurt, mediu și lung este exemplul oferit copiilor de către proprii părinți. Au nevoie să-și vadă părinții cum vin în sprijinul animalelor sălbatice, cum le ajută atunci când sunt bolnave și cum se bucură când le duc înapoi acasă – în mijlocul naturii, acolo unde le este locul. Au nevoie să-și vadă părinții cum îi sprijină pe cei care vindecă animalele sălbatice. Ca părinți, aveţi puterea să schimbaţi vieţile animalelor sălbatice şi să serviţi ca modele pentru copiii voștri.

S-a dat START la DONAȚII pe Donează cu Pago!

Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB a crescut, la fel și numărul cazurilor în care trebuie să intervenim! Pentru a acoperi nevoile de bază, hrană, îngrijirea zilnică a spațiilor, medicamente avem nevoie de mult sprijin din partea Dumneavoastră, iar când trebuie să intervenim de urgență ca să salvăm un animal sălbatic rănit ne-ar ajuta foarte mult dacă am avea și două echipamente veterinare (aparat de anestezie inhalatorie și un concentrator de oxigen).

Din sumele strânse nu se vor acoperi cheltuieli legate de salarizare, chirie sau utilități, dar se vor achiziționa hrană, medicamente, servicii veterinare sau de imagistică, servicii de laborator și analize medicale de specialitate, unelte, scule și substanțe pentru dezinfecție, cuști de transport și carantinizare.

Poți dona cu Pago #rapid și #fărăcosturi, în stilul tău:
– în aplicația Pago, unde donațiile recurente aduc puncte Pago, care pot fi folosite pentru alte donații, pentru plata facturilor și a altor tipuri de plăți
– din browser de pe pago.ro
– de pe siteul acdb.ro.

animale salbatice

Donează cu Pago

Cu donația ta, 15 cauze prind viață! Află mai multe despre acestea și cât de mare este „statul paralel” al binelui din materialul Recorder, apoi donează #fărăcosturi și #rapid, din aplicația Pago sau direct din browser de pe pago.ro

Prin acesta aplicatie vei ajuta o cauză să prindă viață: vei ajuta un copil să rămână alături de familie sau poate contribuția ta va merge către meditații și experiențe pentru copii instituționalizați, sau vei ajuta un animal sau vei facilita accesul la servicii de sănătate unei persoane din mediul rural! Ne dorim foarte tare să tragem linie peste un an și să fi adunat banii necesari pentru a face realitate cele 15 cauze. Noi le susținem prin ceea ce știm noi să facem mai bine – plăți rapide și sigure.

acdb
ACDB

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) acționează pentru conservarea speciilor de faună sălbatică și a habitatului lor.

Website: www.acdb.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro