Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Vrei să organizezi un eveniment în Focșani și ai nevoie de o sală de conferințe?

Evenimentele, întâlnirile de afaceri sau prezentările au o popularitate mare pentru că sunt activități în care companiile se pot dezvolta, oamenii pot discuta, pot învăța, își pot prezenta ideile sau strategiile.

Aceste evenimente organizate de fime sau companii pot fi îndreptate către mediul extern al companiei (conferințe, prezentări de produse, simpozioane, cocktailuri, etc) sau dedicate mediului intern (cursuri, workshopuri, team buildinguri, ședințe, etc).

sala conferinta focsani

Pentru ca o astfel de activitate să se desfășoare cu succes este necesar un spațiu adecvat, care să asigure un confort sporit, să fie dotat corespunzător și să aibă funcționalitate.

Un astfel de spațiu în Focșani este sala de conferințe Mako’s Caffe, o locație elegantă care conturează importanța evenimentului care se organizează. Designul simplu și elegant este completat de atmosfera primitoare. Sistemul de ventilație de ultimă generație asigură discret un climat reconfortant iar mobilierul cu greutate redusă se poate amenaja în funcție de specificul întâlnirii și numărul de participanți.

Sala de conferințe Mako’s Caffe este dotată cu toată aparatura tehnică necesară pentru reușita unei întâlniri de afaceri sau a unui workshop: TV smart (cu ecran la dimensiuni mari) cu conectare USB sau HDMI pentru stick USB sau laptop, conectare internet WI-FI, sonorizare, flipchart dar și un mini office center: copiator, scanner, fax, birotică ușoară.

Pe toata perioada evenimentului se asigură asistență din partea unui coordonator de eveniment al Mako’s Caffe. De asemenea, se pot oferi variante pentru meniuri Coffe break (cafea, ceaiuri, apă plată/minerală, sucuri, patiserie, snacksuri, fructe).

Într-o ambianță discretă și liniștită sala de conferințe din Focșani este un nou serviciu de calitate de la Mako’s Caffe, o soluție optimă care asigură cele mai bune condiții pentru desfășurarea conform programului a evenimentului.

cafenea focsani
Mako's Caffe - Experiența cu care se începe sau se termină o zi bună.

Suntem o cafenea deschisă în centrul Focșaniului, o combinație subtilă între un local familiar și casual, puțin ferită de aglomerația orașului și totuși destul de aproape încât să petreci un timp de calitate alături de prietenii apropiați, un loc liniștit și discret în care poți discuta și afaceri sau alte lucruri importante.

Website: www.makos.ro
vrancea

Firma Salamander Industrie-Produkte GmbH și-a extins sortimentul cu panouri frontale de înaltă calitate din aluminiu, destinate înnobilării suprafeței profilurilor. Începând din această lună sunt disponibile   … continuare

Noul Golf Vrancea

• Noul Golf va avea parte la Focsani de o lansare deosebita: Sesiune Foto si Drive Test cu 8 masini, pe un traseu memorabil in   … continuare

Se apropie Sărbătorile de iarnă și deja ne gândim la mirosul îmbietor al cozonacilor, prăjiturilor sau al altor produse de patiserie sau panificație ce se   … continuare

Datorita elasticitatii grinzilor cu zabrele si a imbinarii nodurilor cu ajutorul placilor multicui elementelor structurale MiTek ofera siguranta totala in exploatare, viteza in proiectare, executie   … continuare